College gemeente Dalfsen bezoekt Lemelerveld

Op 12 februari tijdens de gemeentelijke informatieavond om 20.00 uur in Zaal Reimink

Ieder jaar komt het college van burgemeester en wethouders op bezoek bij inwoners in elke kern.

Op dinsdag 12 februari bezoekt het college Lemelerveld. Om 20.00 uur in zaal Reimink start de informatieavond, die georganiseerd wordt in samenwerking met Plaatselijk Belang. Het college praat inwoners uit Lemelerveld dan bij  over actuele gebeurtenissen in de buurt.

Burgemeester Van Lente verzorgt de opening van de gemeentelijke informatieavond, waarbij zij zich voorstelt en een toelichting geeft op haar portefeuille. Vervolgens worden door de verschillende wethouders een aantal onderwerpen besproken, waaronder het JOP Lemelerveld, de openstelling van winkels op zondagen, wonen, de herinrichting van het Kroonplein en de N348.

Vragen stellen

Het college hoort graag wat er onder inwoners leeft. Daarom is er tijdens de informatieavond de mogelijkheid vragen te stellen aan de collegeleden. U kunt uw vraag ook mailen naar e.zwiers@dalfsen.nl. Dat kan tot maandag 11 februari. Uw vraag wordt dan tijdens de avond beantwoord.

U bent van harte welkom

De informatieavond begint om 20.00 uur en vindt plaats in Zaal Reimink. Namens Plaatselijk Belang Lemelerveld-Dalmsholte en het college van burgemeester en wethouders bent u van harte welkom!

 

Geef een reactie