Chillpoint special

Vrijdag 18 oktober aanstaande organiseert Saam Welzijn in samenwerking met Thuis Lemelerveld weer een Chillpoint special. Het doel van de disco is om een avond organiseren voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Op deze avond willen we allerlei leuke dingen doen zoals spelletjes spelen, hapjes maken en natuurlijk dansen op muziek. Plezier en kennismaking staat deze avond centraal.

Iedereen uit Lemelerveld en omstreken is welkom van 19:00uur t/m 20:30uur in het jongerencentrum Chillpoint onder het Kulturhus de Mozaïek te Kroonplein 58 Lemelerveld. Indien nodig zijn ook de begeleiders/verzorgers welkom om de avond bij te wonen. De entree is €1,- p.p. en daar zit een welkomstdrankje en hapjes bij inbegrepen. Daarnaast zijn er consumpties te koop tegen een kleine betaling. De soos/disco  is rolstoel-toegankelijk en in het gebouw is een invalidentoilet aanwezig.

Als uw cliënt/deelnemer alleen komt horen wij graag waar wij rekening mee moeten houden in de begeleiding. Wij verzoeken u zich op te geven zodat wij weten hoeveel deelnemers er komen. Heeft u vragen dan kan u mij altijd mailen op: h.vdberg@saamwelzijn.nl

 

Geef een reactie