Champions League niveau gespot bij VV Lemelerveld

De afgelopen 3 weken is er op zaterdagmorgen gestreden om de beker der bekers te veroveren door de JO8 en JO9 teams van VV Lemelerveld.

De 6 teams zijn door elkaar gehusseld en speelden onderling met elkaar de Champions League. Barcelona, Bayern München, Liverpool, PSG, Manchester City, ze waren er allemaal. Als ware vedettes betraden de spelers iedere zaterdag het groene gras en werd er keihard gestreden om de titel!

Prachtig om te zien dat deze helden er écht voor gingen, deze wedstrijden werden benaderd als waren het finales, elke wedstrijd weer. Er was een groot verschil te zien tussen de andere onderlinge partijtjes die al enkele weken werden gespeeld en de wedstrijden van de Champions League.

Uiteraard werd dit ook aangewakkerd door de coaches van deze teams. Koste nog moeite is gespaard, er zijn topcoaches aangesteld om deze teams naar de finale te brengen. Niemand minder dan Ties Koeman, Ruben Klopp, Tyn Flick, Jorn Pochettino, Lasse Zidane en Julian Guardiola namen het voortouw en brachten de spelers naar een next level! De strijd was groot, het vermaak nog groter. Er was fanatisme en veel plezier, Veronica Inside zou hier een hele uitzending aan kunnen weiden!

Afgelopen zaterdag waren de grote finales, zowel de Champions League finale als de Europa League finale werden afgewerkt en het was bloedstollend spannend. Gelijke standen gevolgd door penalty’s, trainers die hunzelf niet in bedwang konden houden, alle ingrediënten voor een echte finale, ze waren aanwezig. De Europa League finale is gespeeld door PSG tegen Bayern München, waarbij traditioneel de Duitsers er met de winst vandoor gingen. De grote finale van de Champions League kreeg het affiche dat het verdiend. El Clasico op de Lemelerveldse velden, Barcelona tegen Real Madrid eindigde in een 2-2 gelijkspel. Dus ook daar gaven penalty’s de doorslag. Ties Koeman zorgde ervoor dat zijn Barcelona er met de winst vandoor ging!

De prijsuitreiking was het volgende hoogte punt. Kinderburgemeester mevrouw Mila Groenendijk, kwam in hoogsteigen persoon de prijzen uitreiken en sprak lovende woorden richting de vedettes. Voor iedere deelnemer was er een medaille met een teamfoto erop en de winnaar van de Champions League kregen een kleinigheidje extra en natuurlijk knallende party poppers voor iedereen!! Huisfotograaf van dit toernooi, Martin Zwakenberg, legde de herinneringen vast en de spelers gingen moe maar voldaan huiswaarts. De meeste van hun moeten volgende week gewoon weer trainen en draaien hun hand daar niet voor om. Mooi om te zien dat deze helden gewoon met beide voetbalschoentjes op de grond blijven staan! Dit worden hele grote namen in de voetbalwereld, onthoud dat maar………..

Het is gelukt, er is gestreden en er is genoten. Het waren 3 fantastische weken!

Foto’s: Martin Zwakenberg

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten