Brainstormavond 75 jaar vrijheid Lemelerveld

Advertenties

Dat de bevrijding van Europa 75 jaar geleden volop bezig was kan je bijna niet ontgaan zijn in de media, gezien de vele herdenkingen en uitgebreide terugblikken van D-day en operatie Market-Garden. In Lemelerveld was de bevrijding op 10 april en de datum waarop wij 75 jaar bevrijding kunnen vieren, komt langzaam dichterbij. Natuurlijk willen wij in Lemelerveld ook graag aandacht besteden aan deze belangrijke gebeurtenis.
Vanuit Plaatselijk Belang is er een werkgroep gevormd waarmee we op zondag 12 en maandag 13 april de bevrijding van Lemelerveld willen herdenken en vieren. Deze dagen willen we graag samen met de inwoners van het dorp vormgeven.
Heb je een goed idee om deze dagen invulling en/of aankleding te geven, kom dan 14 oktober naar de brainstormbijeenkomst en deel je (te) gekke idee. Ook als je vooral wilt meedenken, ben je van harte welkom.

Wie? Iedereen met een tip/idee/suggestie in kader van 75 jaar bevrijding
Wat? Brainstormbijeenkomst herdenking & viering 75 jaar bevrijding
Waar? Kulturhus Lemelerveld
Wanneer? 14 oktober 19.30 uur

Tevens hebben we ons initiatief ingeschreven bij de Rabobank om mee te delen in de winst die verdeeld wordt onder buurtversterkende initiatieven. Wanneer je nog mag stemmen voor de Rabo Club Support actie:
je vindt ons het gemakkelijkst onder de zoekterm: Lemelerveld

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten