Bouw Klimbos Natuurlijk Heidepark van start!

De tijd van plannen maken is voorbij. Na een aantal jaren met het idee rondgelopen te hebben als bestuur van Natuurlijk Heidepark zijn de plannen afgelopen jaar concreet geworden. We wilden graag een klimbos realiseren op het terrein om met de opbrengsten daarvan Natuurlijk Heidepark gezond te houden. Na het bedenken van wat er allemaal moet gebeuren zijn de financiën op een rijtje gezet.

Nou, we kunnen jullie vertellen dat een Klimbos een aardige duit kost. Daarnaast heeft ons hoofdgebouw wel een stevige renovatie nodig, helemaal als er meer bezoekers zullen komen.

We hebben allereerst gekeken of er wellicht een subsidie was waar we aanspraak op konden maken en die was er via Leader Overijssel. Dit is een Europese subsidie voor projecten die passen in de Lokale ontwikkelingsstrategie (LOS) waar de gemeente en provincie ook hun bijdrage aan leveren. Via Leader hebben we het maximale bedrag, €100.000,00 toegekend gekregen.

Dit is echter nog geen derde van wat er nodig is aan investering. Maar Lemelerveld zou Lemelerveld niet zijn als er geen oplossing gevonden zou zijn. Een elftal ondernemers heeft ons de rest van het benodigde bedrag geleend, ECHT FANTASTISCH! We willen hen dan ook hartelijk danken voor het vertrouwen dat ze in ons en de toekomst van ons Klimbos hebben.

De komende tijd zullen we jullie op de hoogte houden van de vorderingen.

Wij hebben er zin in, jullie hopelijk ook!!!

foto’s: Hans Heerink en eigen foto’s

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

1 reactie op “Bouw Klimbos Natuurlijk Heidepark van start!”

  1. Johan schotman

    Geweldig hoe jullie dit doen.
    Was al een mooi park, kan alleen maar mooier worden.
    Komen zekere weer met de kleinkinderen.
    Vorig jaar echt genoten bij jullie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten