Bonusprijs RABO van € 2000 voor Auto van Ewijk/LHC

Rabobank Clubkascampagne levert fantastische bedragen op voor Auto van Ewijk/LHC!

Vrijdagavond was de uitreiking van de cheques van de Rabobank Clubkascampagne. Auto van Ewijk/LHC heeft erg veel stemmen gehad, waardoor ze een cheque van maar liefst €778,48 in ontvangst mochten nemen! Erg bedankt voor alle stemmen! Het is een geweldig bedrag dat gebruikt gaat worden voor scholing van trainers en leiders. In een eerder jaar was het bestedingsdoel van de Rabobank Clubkascampagne bankjes voor bij het buitenveld van Auto van Ewijk/LHC. Deze zijn inmiddels geplaatst en zijn met de start van dit buitenseizoen al goed gebruikt.

Zo ook zaterdagmiddag, toen er ineens plotseling een spelletjesmiddag werd georganiseerd met een grote verrassing. Het buitenveld was versierd met slingers en ballonnen. Er stond een springkussen van Jos Heuven, super bedankt voor de sponsoring! En er waren spelletjes uitgezet. Een leuk koppel kinderen kwam met publiek naar het buitenveld van Auto van Ewijk/LHC om spelletjes te spelen en te springen op het springkussen.

Plotseling kwam er een oranje Volkswagenbusje van de Rabobank met veel lawaai aanrijden. Zij kwamen vertellen dat Auto van Ewijk/LHC zo’n leuke campagne had, dat dit een bonusprijs van maar liefst €2000 oplevert! Met confetti en champagne werd dit gevierd en het was een fantastische middag voor Auto van Ewijk/LHC.

foto’s: Hans Heerink

Geef een reactie