Boerenrock in Oranje

Zaterdag 6 juli staat de 2e editie van Boerenrock op het programma en het belooft een heel bijzondere editie te worden, zeker ook als deze avond het Nederlands elftal in de Kwart Finales staat van het EK in Duitsland.

De organisatie van Boerenrock heeft een groot scherm kunnen regelen waardoor zaterdag de wedstrijd van Oranje in de tent te zien is. Dus, Boerenrock in Oranje! Het muziek programma met band Halsband en DJ Team Het Einde wordt om de wedstrijd heen gepland. Houdt de socials in de gaten voor de meest actuele programmering.

Om iedereen de kans te geven de wedstrijd te zien en om het feest compleet te maken is de toegangsprijs sterk gereduceerd. Voor slechts €5,- heb je toegang tot het terrein op het Kroonplein. Daarvoor kun je aan de kassa bij de entree kaarten kopen. Heb je al kaarten gekocht? Dan gaan we het regelen en nemen contact met je op. Ook als het Nederlands zaterdag niet hoeft geldt dit speciale toegangstarief. Is dat geen mooie actie?

Dus, zaterdag 6 juli Boerenrock op het Kroonplein. Mooiwark, Bökkers, Jovink en Normaal; Klasse, Goed te Passe! En bij winst zal er natuurlijk een feestnummertje niet ontbreken.

Kom D’r Bi-j!

Deel dit: