Biggetjes knuffelen, schminken én timmeren

Woensdagochtend stonden al veel kinderen voor 10 uur bij het bouwwerk om aan de slag te gaan. Wat een enthousiasme! Het thema is in alle bouwwerken goed terug te zien, er worden super gave dierenboerderijen, varkenshokken en paardenstallen gebouwd. Ook komen er nog een aantal dieren de Timmerweek bezoeken, maar dit is nog een verrassing.

Naast het timmeren konden de kinderen vandaag de lieve biggetjes knuffelen van Anne-marie Noordman. Deze kleine hummeltjes waren net anderhalve dag oud!

De kinderen mochten allemaal plaats nemen op een hooibaal en een klein biggetje in een handdoek lekker op schoot nemen. En wat lagen ze lekker te slapen bij de kids. Ook konden de kinderen vandaag geschminkt worden, er liepen daarom ook allemaal honden, varkens, schapen en leeuwen rond op deze dag.

Vandaag en alle andere dagen zijn er weer veel vrijwilligers die een handje mee helpen, gezamenlijk wordt er een prachtige week van gemaakt!

Vergeet morgen (donderdag) niet om een kwast mee te nemen, want morgen worden alle bouwwerken geschilderd! Morgenavond is ook de kijkavond, alle ouders, opa’s, oma’s, buren, vrijwilligers, sponsoren en andere belangstellende mogen een kijkje nemen bij de prachtige bouwwerken van de kids voordat deze vrijdag weer afgebroken worden.

foto’s: Hans Heerink

Geef een reactie