Bewustzijn is het begin van de oplossing

Daarom is er in maand December de DECEMBER DEAL. Wat zit er in de DECEMBER DEAL?
Iedereen is diep van binnen op zoek naar een vrij, vervullend en gelukkig leven. Dat begint met bewust zijn. Dit kan op verschillende manieren:

  • Meditatie bij BuitengewoonLuite of online (gratis iedere maandagavond 19:30 uur op YouTube)
  • Touch of Matrix
  • Mentaal Fit Traject, voor als je het gevoel hebt dat lichaam en geest niet met elkaar zijn uitgelijnd en je meer vitaliteit in je leven wilt, Als Vitatlietis coach krijg je allen ins & outs voor een gebalanceerd en veerkrachtig leven.

Gemiddeld heb je tussen de 40.000 en 60.000 gedachten per dag, waarvan er ongeveer 70% negatief zijn. Deze negatieve gedachten hebben een enorme impact op hoe je je dagelijks voelt. Hierdoor kan het zijn dat je je anders voordoet dan wie je in werkelijkheid bent en dat je misschien niet meer weet wat je zelf graag wilt, of je weet het wel, maar die negatieve gedachten belemmeren jou daarin.

Ik kan je hierbij helpen!

Het maakt niet uit wat je precies wilt of je nou af wil van hoofdpijn, die al jaren duurt of dat je een gezondere leefstijl wilt, samen gaan we hier aan werken. Om de motivatie voor de verandering extra kracht bij te zetten, is dit jouw kans! Je krijgt een 100% tevredenheids-garantie op het behalen van jouw doelen!
Plan van 25 november tot 21 december een gratis kennismaking in en ontvang in de maand december maar liefst 35% korting op een Touch of Matrix* behandeling of het Mentaal Fit Traject*  (vraag naar de voorwaarden)
Alle cliënten die al een traject of sessie hebben gehad in 2022, kunnen een opfris behandeling krijgen voor maar € 52,50,-. i.p.v. € 105,00

Wil jij de verandering in je leven waar je al zolang op wacht?
Dit is jouw kans! Meld je hier aan.

 

 

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *