Bevers starten 50 jarig jubileum met interland

In twee grote bussen zijn woensdag 29 mei 130 bevers(en onze fotograaf Martin Zwakenberg) afgereisd naar Apeldoorn voor de interland van hun grote idolen tegen Bulgarije. Bij de kassa moesten nog even een paar plooitjes gladgestreken worden, want de datum op de kaartjes was niet geheel  in overeenstemming met de dag, maar uiteindelijk kreeg iedereen een plekje in Omnisport. Een geweldige belevenis, terwijl het thuisfront onze bevertjes op de tv meerdere malen in beeld hadden.  Een mooi begin van een feestelijk jaar.

Voor wat info schuiven we even aan bij Anouk Zwakenberg.  Een voorzitter, die met hart en ziel de vereniging leidt. Zij vind gezelligheid, sportiviteit en saamhorigheid belangrijke punten voor haar club. De band met de ouders én met de Lemelerveldse gemeenschap moet goed zijn anders is er geen basis. En men moet zich thuis voelen bij de vereniging van klein tot groot en van speler tot begeleiding. De club telt 250 leden bestaande voornamelijk uit dames: 50 leden onder twaalf jaar, 7 jeugd, 6 seniorenteams en 4 recreantenteams. Vermeldenswaard is dat onze huisfotograaf Hans Heerink het enige lid is, die vanaf het begin lid is geweest van de club. De financiële middelen komen uit de contributie, een paar grote sponsors, opbrengsten uit de feestweek en natuurlijk het grote volleybaltoernooi.

Op zaterdag 15 juni wordt de jublileumdag op het feestterrein gevierd, omdat dan alle faciliteiten al gereed staan voor hun jaarlijkse volleybaltoernooi:. Voor de jeugd is er van 15.00 u. tot 18.00 u een beachvolleybaltoernooi en vanaf 17.00 u is er een reünie voor alle oud-leden. In totaal zijn er 1200 uitnodigingen de deur uitgegaan, dus dat kan wel eens een drukke gezellige boel worden met de nodige herinneringen, een fotogalerij, de nodige hapjes en drankjes en een grote verloting(vergeet niet contant geld mee te nemen!!) Aansluitend de feestavond met een heuse DJ. Vergeet niet je tijdig aan te melden.

De officiële oprichtingsdatum is 4 oktober hoe toepasselijk op werelddierendag. Wellicht is dat ook de inspiratie geweest voor de bijzondere naam van de vereniging.

Bevers namens de redactie en alle lezers: hartelijk gefeliciteerd en maak er een mooi jaar van.

Tekst Willem van Trui.     Foto’s: Martin Zwakenberg

Geef een reactie