Bevers DS1 winnen van concurrent SNVV

Zaterdag 3 februari mochten we weer richting het noorden. Sint Nicolaasga dit keer, SNVV is onze concurrent dus we wisten dat het een belangrijke pot werd. We liepen de zaal in, liepen lekker warm en konden inslaan. Hard tegen hard. We beginnen de wedstrijd met de serve en dat bleek een goed wapen deze wedstrijd. We hebben de eerste set gewonnen, maar ze zaten vlakbij. Aan de bak de volgende set …

Door veel wissels aan onze kant, was er onrust en dat hielp niet mee in ons spel. We hebben de tweede en derde set verloren.

De vierde set was het erop of eronder. Want als je deze wint, dan zit de overwinning nog in het vat! En yes, door onze goede serve druk en blok plaatsing wisten wij de set binnen te slepen. Isa liet blijken dat ze ook nog prima in het achterveld mee kon draaien en dat ging top. We stonden aan de start van de vijfde set, hoopvol en gespannen!

We hebben de vijfde set laten zien wie de besten zijn, een duidelijke voorsprong. Mooie aanvallen, slim spel en zelfs 4x een block van Romy. Die meid is nog nooit zo blij geweest. Goed. We voelden de winst dichterbij komen maar met dat gevoel kwamen juist de tegenstanders steeds dichterbij. Vechten! Dat lukte en dat maakte dat wij de set winst binnenhaalde en daarmee de wedstrijd met 2-3 wonnen!

Komende twee weekenden zijn wij vrij, nouja vrij. We vieren natuurlijk carnaval en zien jullie graag op 24 februari weer op de tribune voor de wedstrijd tegen Donitas DS5.

Door: Moniek Reimert