Bevers dames 1 door naar volgende rond beker

Maandag, laat in de middag vertrokken we om 17.45 richting Klazienaveen. Ieder net de aardappels achter de kiezen en de stukjes schnitzel nog tussen de tanden.

In de zaal kregen we de vraag of we ons wilden opstellen aan de zijkant van het veld, Wim en Harry kregen namelijk een onderscheiding van de Nevobo omdat ze 25 jaar voor Tjoba floten. Gefeliciteerd mannen, jullie zijn een mooi duo.

Begin van de wedstrijd bespraken we de doelen, servedruk was de belangrijkste. Die bleek ook zeker van belang want we stonden in mum van tijd op 25 punten tegen 15 van Tjoba. Winst. Door naar de tweede set.

Die tweede set veel eigenlijk hetzelfde als de eerste. Vol overtuiging en wilskracht speelden we de set uit met dezelfde eindstand als de eerste. Duidelijk, wij speelden beter en moesten dit de laatste set nog weten vast te houden.

Makkelijker gezegd dan gedaan… Veel eigen fouten, punten tegen en onduidelijkheid aan onze kant. We hebben geluk gehad met de serve serie van Nienke onze Farmer. Of ook wel de ‘seriemoniemeester’ van de bruiloft van haar zus, zoals ze zelf zegt. Zij bracht ons op een ruime voorsprong van 16-22 maar we lieten de dames uit Klazienaveen terugkomen tot 23-25. Onnodige spanning in de laatste set, had niet behoeven maar we mogen blij zijn dat het zo is afgelopen.

Donderdag trainen we voor de komende pot tegen Donitas in Groningen. We reizen er wat af zoals je leest … Iemand nog een busje in de aanbieding? Evt met chauffeur of biertap. Afgeschermde rokersruimte is ook een wens van aantal. Wij horen graag.

Ps. De volgende bekerronde spelen we tegen onze eigen dames 3. Datum volgt later.

Door: Moniek Reimert

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *