Bevers D1 zorgde bijna voor een grote stunt in de 2de divisie.

Zaterdag moesten we het opnemen tegen Veracles d2, zij staan op een 3de plaats met 2 wedstrijden minder gespeeld dan de nummer 1 en 2. Dit team behoord net als VC Zwolle en Dash tot de top 3 en zij zullen ook gaan uit maken wie er volgend seizoen in de eerste divisie mag uitkomen. Van te voren hadden we een goede strategie bedacht en dit pakte goed uit. Tegen zulke tegenstanders heb je niets te verliezen en moet je er een mooie wedstrijd van maken.

De eerste set begonnen we super goed, de Veracles dames  wisten niet wat hun over kwam. Goede aanvallen en een strakke service we winnen deze set met 25 tegen 17.

Het eerste punt was binnen, je kon zien en horen dat het vele publiek uit Lemelerveld op de tribunes het naar hun zin hadden. Mooi is dat je een grote groep supporters achter het team hebt staan die in voor en tegenspoed dames 1 blijft aanmoedigen en steunen.

Nu zorgen voor nog meer spektakel, helaas konden we dit in de 2de set niet brengen. Veracles ging steeds beter spelen en we kwamen er niet meer aan te pas en verloren deze set met 14 tegen 25.

Dan zou je denken dat het verzet van de Bevers is geknakt, maar zo makkelijk gaat dat niet bij de dames. Met veel vecht lust en enthousiasme wisten ze de derde set net niet te winnen, met 24-26 werd deze set verloren.

In de 4de set begonnen we weer uitstekend, we wisten de set te winnen met 25-21, het feestje was compleet in de sporthal en het dak ging er bijna af.

De 5de set hebben we nog ons uiterste best gedaan maar konden deze set niet winnend afsluiten, we verloren met 7 tegen 15.

De volgende wedstrijd is tegen Sudosa Desto, dat dit ook weer een moeilijke wedstrijd zal worden staat wel vast, ze wisten gisteren met grote cijfers te winnen van SVI d1.

We zien jullie zaterdag 8 december graag in de sporthal Olympus om 14.30 uur.

Door: Erik Paarhuis, foto’s: Martin Zwakenberg

Geef een reactie