Bevers D1 verliezen thuis, maar staan nog op een knappe 5 de plaats.

Zaterdag moesten we het opnemen tegen SVI dames 1, zij stonden net boven ons met 2 puntjes meer. We hadden maandag en donderdag goed getraind. Iedereen was fit en stond op scherp om deze wedstrijd te gaan winnen. Bijna iedereen was op tijd aanwezig met het team gesprek en stonden we 45 minuten voor de wedstrijd al klaar om te beginnen. Dit zie je als trainer graag, een lange warming up is een goede basis voor de wedstrijd. Een tribune goed gevuld met supporters speelt ook altijd lekker.

Helaas pakte de wedstrijd iets anders uit dan we verwacht hadden. De Zwolse dames begonnen direct met veel service druk waardoor wij niet of moeilijk aan het aanvallen kwamen. Wat we ook proberen we kregen geen vat op deze wedstrijd. Dat was jammer want we wilden zo graag een paar punten winnen.

We verloren deze wedstrijd met 0-4, verdiend? dat weet ik niet maar er zat voor ons niet meer in.

Aanstaande zaterdag mogen we weer thuis spelen en dan tegen de dames van Veracles dames 2, zij hebben nog geen wedstrijd verloren dit seizoen. Het zou mooi zijn als we daar een setje van zouden pakken.

Supporters bedankt dat jullie er weer bij waren,  het was helaas geen goede wedstrijd van onze kant maar hopelijk zien we jullie zaterdag om 19.00 uur weer in sporthal Heidepark te Lemelerveld.

Door Erik Paarhuis, foto’s, Martin Zwakenberg

Geef een reactie