Bevers CMV team behalen 7e plek op NK

Gisteren reisden de meiden van het CMV N6.1 team van de Bevers af naar Eindhoven. Samen met 8 andere teams streden ze voor het Nederlands Gesloten Jeugd Kampioenschap (NGJK) volleybal. Vorige week waren ze regiokampioen Noord geworden, vandaar dat ze nu op mochten voor de landelijke titel.

Om 8 uur vertrok het team uit Lemelerveld met het gehuurde spelersbusje, achtervolgd door een stoet auto’s met enthousiaste supporters. De meiden speelden goed verzorgd volleybal in hun poule. Helaas waren de teams met namen als Dynamo Tubbergen, Flamingo’s ’56 (Gennep) en Spaarnestad (Haarlem) net een maatje te groot. De eerste twee wedstrijden werden verloren, maar tegen Spaarnestad was het 1-1. Door deze resultaten mochten ze om  16.30 uur strijden om de zevende plek.

De meiden begonnen deze wedstrijd ijzersterk en sloten de eerste set dan ook af met 25-12. De tweede set was super spannend. De meiden kwamen achter, maar ze bleven goed volleyballen en na een bloedstollend slot, eindigde deze set in 28-26!

Namens de redactie van Sukerbiet.nl van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat!

Foto’s: Diane Wesseling

Geef een reactie