Bertha Reimink loopt vierdaagse Nijmegen uit!

De vierdaagse heb ik succesvol uitgelopen en mijn zevende vierdaagse kruisje is dus binnen. Achteraf gezien waren het fantastische dagen al is me tijdens het lopen de moed wel eens in de schoenen gezonken. Het wandelweer was vrijdag fantastisch even voor 17 uur ben ik (zonder blaren) de finish gepasseerd. Hartelijk dank voor alle lieve berichtjes en aanmoedigingen die ik heb ontvangen.

Voor de Parkinson Vereniging heb ik tot nu toe € 1565,- verzameld. De sponsorlopers van de Parkinson Vereniging hebben toe nu toe € 23.956,00 bijeen gelopen. Dit is iets minder dan vorig jaar maar er komen nog donaties binnen. Het zou mooi zijn als we dit jaar de € 25.000 halen. Mensen kunnen nog doneren tot 23 augustus 2019 via onderstaande link of in de speciale box bij Pimpernel bloemen en wonen.

https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/wandelaars/bertha-reimink/eb308166-6526-4c4d-a589-c1ce9f57bccb 

Aan de sponsoractie was ook een persoonlijke actie gekoppeld. Iedereen die in de box bij Pimpernel bloemen en wonen € 5,00 of meer doneerde maakte kans op een mooie bos bloemen t.w.v. € 20,00. De bos bloemen is gewonnen door mevrouw M. Elshof uit Lemelerveld. Zaterdag heb ik haar persoonlijk de bos bloemen overhandigd.

Bertha Reimink

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *