Bakkerij van der Most Taartbakwedstrijd

Voor het eerst is een taartbakwedstrijd onderdeel van het Sukerbietenfeest op de woensdag tijdens de braderie. Wie wordt de Meesterbakker in Lemelerveld?

Hoe werkt het?
Je bakt thuis een taart en levert deze op woensdag 14 augustus in tussen 08.30 en 09.00 uur bij de winkel van Bakkerij van der Most in Lemelerveld. Een deskundige jury zal dan de taarten beoordelen en proeven. Om 11.00 uur is er op het Kroonplein voor café Reimink de presentatie van de resultaten van de taartbakwedstrijd. Na de bekendmaking van de resultaten en de bekendmaking van de Meesterbakker in Lemelerveld, kunnen de taarten door het publiek geproefd worden. Hiervoor betalen de proevers een kleine vergoeding. Natuurlijk mogen deelnemers zonder betaling ook taarten proeven. 100% van die opbrengst gaat naar een goed doel in Lemelerveld. Smullen op het plein dus! Er zijn geen voorschriften of regels met betrekking tot het bakken van de taart. Wel zal de jury het extra waarderen als de taart iets heeft met thema ‘American Day’.

Hoe doe je mee?
Er zijn geen kosten aan deelname verbonden. Je kunt je opgeven via site Sukerbietenfeest.nl. Kies het tabblad aanmelden. Lever de taart dan dus die woensdag in en zorg ervoor dat jezelf (met je familie/vrienden) om 11.00 uur op het Kroonplein bent voor eventuele toelichting op de taart of het in ontvangst nemen van een prachtige prijs in de eerste Bakkerij van der Most Taartbakwedstrijd.

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *