Bakkerij van der Most Nieuwjaarsduik!

De vrienden van de Sprokkelaars organiseren op 1 januari 2019 de zesde editie van de Bakkerij van der Most Nieuwjaarsduik! Dit evenement mag je niet missen. Bakkerij van der Most en de vrienden van de Sprokkelaars zoeken elk jaar een goed doel uit voor de opbrengst van de traditionele Nieuwjaarsduik in Lemelerveld.

Voor 2019 is gekozen voor Contactclown Puk (Rian Boerkamp -Brouwer). Zij zal met deze opbrengst een NieuwjaarsFeessie organiseren voor alle mensen met een verstandelijke beperking zowel jong als oud die in Lemelerveld wonen en/of werken.

Het idee voor dit Feessie werd geboren door het pakkende verhaal van Rian Boerkamp. Zij weet als Contactclown Puk contact te maken met emoties en werkt vanuit haar gevoel en vanuit een open hart. Puk laat zich verassen en gaat al spelend mee in deze bijzondere mooie belevingswereld op zoek naar verwondering en vrolijkheid.

Kijk eens op haar website www.contactclownpuk.nl

De Vrienden van de Sprokkelaars zijn zaterdag naar de wagenbouwers gegaan om geld bijeen te sprokkelen voor Dè Vriendin van de Sprokkelaars van dit jaar, Rian Boerkamp-Brouwer. De eerste donaties zijn al BINNEN! Wat een enthousiaste wagenbouwers hebben we in ons dorp!

Hoe meer mensen er 1 januari een duik durven te nemen….
hoe groter het Feessie wordt.

Meedoen met de duik of als toeschouwer:

  • Locatie: Zwembad Heidepark
  • Start duik: 14.00 uur – het zwembad is open vanaf 13.00 uur.
  • Inschrijfgeld : € 5,- per duikheld (hier voorinschrijven)

Ook als toeschouwer bent u natuurlijk van harte welkom!

Meedoen met het Feessie:

Foto: Martine Boerdam

Op donderdagmiddag 10 januari 2019 wordt jong en oud met een verstandelijke beperking in Kulturhus De Mozaïek tussen 14:00 en 16:00 uur vermaakt op het Feessie met een feestelijk programma. Informatie en opgave per e-mail: contactclownpuk@gmail.com

Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door de Contactclown Puk en haar maatjes, Kulturhus De Mozaïek, Party DJ Marcel, Bakkerij van de Most, Catering & Partyservice Raymond de Haan, Martine Boerdam, T en F Reclame en de Vrienden van de Sprokkelaars.

Een reactie op “Bakkerij van der Most Nieuwjaarsduik!

  • PUK, ik ben ook van de partij en kom een frisse duik nemen om er een mooi feessie van te maken 10. Jan. Wat een leuk initiatief!! en wat een spontane hulp krijg je hierbij. Te gek!

Geef een reactie