Auto van Ewijk verlengt sponsorcontract LHC

Garage Auto van Ewijk in Lemelerveld is al meer dan 35 jaar een bekende naam in Salland. Als AutoCrew garage staan eigenaar Roy van den Belt en zijn team garant voor enthousiasme, passie en deskundig onderhoud van alle merken auto’s tegen een scherpe prijs. Roy van den Belt sponsort al vele jaren handbalvereniging LHC.

Daar waar enthousiasme en passie hoog in het vaandel staan bij Roy van den Belt en zijn team geldt dat ook zeker voor handbalvereniging LHC. Al die jaren verloopt de samenwerking en communicatie goed en heeft Roy van den Belt besloten om het sponsorcontract te verlengen voor de komende twee seizoenen. Daar zijn wij als vereniging zeer content mee!

IJsseldijk gaat door als hoofdtrainer Auto van Ewijk/LHC

Dit seizoen is Linda IJsseldijk als hoofdtrainer bij LHC aan de slag gegaan, nadat ze van jongs af aan altijd gespeeld heeft bij dames 1 en voorheen trainer van het tweede team was. Onder leiding van Linda IJsseldijk draait de selectie van Auto van Ewijk/LHC bovenaan  mee in de 1e klasse competitie.

Een hele mooie competitie waar iedereen van elkaar kan winnen. De ambitie is uitgesproken om in de top 3 te eindigen en we kunnen concluderen dat de selectie en staf op koers ligt zo halverwege het seizoen. De samenwerking met bestuur en de selectie verloopt hartstikke goed! Er wordt hard gewerkt en met veel plezier gespeeld. Daarom is Auto van Ewijk/LHC ook blij met het feit dat de samenwerking met Linda IJsseldijk verlengt wordt met een tweede seizoen. Wij zien uit naar een spannend slot van dit seizoen!

 

 

Geef een reactie