Auto van Ewijk/LHC start met winst op Dalfsen

Een nieuw seizoen, een (gedeeltelijk) nieuw team, een nieuwe coach en dus een nieuwe uitdaging. Met andere woorden, dames 1 is helemaal klaar voor de eerste pot van het jaar. Zondag 29 september speelde LHC de openingswedstrijd tegen Morrenhof Jansen/Dalfsen dames 1. Vorig jaar nog actief in de eredivisie, wel compleet van team veranderd dus dit werd opletten geblazen.

Het beginsignaal klonk en LHC ging als een beest van start. Ze wisten daardoor al een subtiele voorsprong te pakken. Dit begon goed. Dalfsen gaf niet zomaar op. Het technische spel en het vrijspelen van de hoeken resulteerde bij hen in een paar mooie afrondingen. Lemelerveld rondde af wanneer het moest en vochten als een team. Hiermee gingen beide ploegen de rust in met een stand van 15-12.

Na rust was het de kunt voor beide teams om scherp van start te gaan. Of Lemelerveld kon uitlopen, of Dalfsen kwam op gelijke hoogste waardoor het nog wel eens spannend kon worden. Dit laatste bleek en kwamen terug tot een gelijke stand van 17-17. LHC wilde de voorsprong voor geen goud meer uit handen geven dus gaf gas. Met een reeks mooie goals liep Lemelerveld uit tot een uiteindelijke stand van 33-27. Beter kon de competitie niet beginnen. Aanstaande zaterdag staat de eerste uitwedstrijd op het programma, om 20:30 uur tegen Overwetering. Kom je kijken?

Archieffoto

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten