Auto van Ewijk/LHC hervat trainingen

Het coronavirus dwaalt al een aantal maanden door ons land, wat leidde tot wekenlang geen handbal op onze velden. Op 21 april 2020 maakte minister-president Mark Rutte bekend dat georganiseerd sporten voor jeugd tot en met 12 jaar en 13 tot en met 18 jaar hervat mocht worden. Een aantal weken later bereikte ons het bericht dat de senioren ook mochten starten met trainingen. Auto van Ewijk/LHC volgt hierin de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Om deze hervatting op een verantwoorde manier te realiseren, heeft het bestuur en de technische commissie gewerkt aan een plan. Dit plan is terug te vinden op onze site: www.hvlhc.nl. Auto van Ewijk/LHC raadt ten alle tijden op de hoogte te zijn het protocol om misverstanden te voorkomen.

Op weg naar de hervatting van trainingen, heeft de vereniging een mooie samenwerking gevonden met VV Lemelerveld. Zij hebben gewerkt aan een passende route, die leidend is om het sportpark te bereiken en te verlaten. Ook zijn de trainingstijden op elkaar aangepast, zodat contact met andere teams beperkt wordt.

Inmiddels zijn de trainingen opgestart en het resultaat mag er zijn. De route wordt goed gevolgd, de leden houden zich aan de tijden en de anderhalve meter afstand. Daarnaast is het handbalplezier weer te bekennen op het veld. Op deze wijze hopen wij ons programma te vervolgen. Dit kan alleen wanneer iedereen zich houdt aan het protocol, want de gezondheid van ons allemaal staat voorop!

Veel handbalplezier gewenst en bedankt voor jullie medewerking!

Groet,
Auto van Ewijk/LHC

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *