Auto van Ewijk/LHC heeft eerste punten binnen

Zondagmiddag 12:30 uur stond de wedstrijd tegen V.A.K.O. 1 uit het Drentse Vries op het programma. V.A.K.O. heeft tot dusver vier punten uit vier wedstrijden gehaald en staat daarmee keurig in de middenmoot. Wel hadden ze vorig weekend verloren van SDOL en voor de oplettende lezer: Yes, daar hadden de dames van Auto van Ewijk/LHC afgelopen dinsdagavond een hele mooie bekeroverwinning tegen binnengesleept. Alle kansen liggen dus open en de eerste punten moeten toch echt binnenkomen.

Na een tegendoelpunt werd het net van de doelvrouw van V.A.K.O. gevonden. Tot 4-4 ging de stand gelijk op en daarna werd een klein gaatje geslagen. De sfeer en de beleving in het team, en wederom op de tribune, was goed en dit leidde tot een mooie voorsprong aan het einde van de eerste helft. De ruststand was 14-8, maar daarna is er altijd nog de tweede helft. Deze werd meteen gestart met een mooie aanval wat resulteerde in een doelpunt. Ook het begin van de tweede helft ging gelijk op, dus een tandje erbij en hop daar gingen de dames van Auto van Ewijk/LHC. Het ene na het andere doelpunt werd gescoord door mooi en snel samenspel. De 29-16 overwinning was dus ook dik verdient en de eerste punten van de competitie zijn binnen!

Volgend weekend mogen de dames op zondag 12 november om 13:45 aantreden tegen HV Zwolle 1 in Zwolle. Iedereen is natuurlijk van harte welkom op de tribune, want ook dit beloofd een mooie wedstrijd te worden. Zowel HV Zwolle als Auto van Ewijk/LHC hangen onderaan in de stand van Hoofdklasse A, dus beide teams zullen vol gaan strijden voor de punten.