Auto van Ewijk/LHC DS1 – SDOL DS1

Na een vrij weekend mocht LHC vandaag de strijd aan gaan tegen SDOL. LHC heeft nog geen punten verloren en wil de punten vandaag ook graag in Lemelerveld houden. De gezusters Eline en Joanne waren vandaag extra gebrand om te winnen, want zij speelden tegen hun dorpsgenoten en oude teamgenoten. LHC heeft zich goed kunnen voorbereiden op SDOL, vanwege het vrije weekend en startten de wedstrijd vol goede moed.

LHC startte de wedstrijd erg sterk en maakte al snel een voorsprong van 6 – 2. Er werd goed op tempo gespeeld en kansen werden afgemaakt. Na 10 minuten wist SDOL zich te herpakken en kwam tot scoren. Dit zorgde voor een ruststand van 14 – 12 in het voordeel van LHC.

In de rust bespraken de meiden van LHC vooral de dingen die goed gingen en waar zij in de tweede helft mee door moesten gaan. Dit zorgde wederom voor een scherpe start voor LHC. Hierdoor konden zij een flinke voorsprong creëren. Gedurende de tweede helft werd SDOL wat sterker, maar het lukte LHC te blijven scoren wat zorgde voor een voorsprong van 29 – 19. Dit kwam mede door het goede keeperswerk van Eline. De laatste vijf minuten van de wedstrijd kon SDOL nog vier doelpunten achter elkaar maken, doordat LHC verzwakte. Dit mocht niet baten, want LHC weet de wedstrijd te winnen met 30 – 24 en kan de punten in Lemelerveld houden.

Door LHC, foto’s: Martin Zwakenberg

Geef een reactie