Auto van Ewijk/LHC DS1 – CVO DS1 33-27

Vandaag, zondag 27 oktober 2019, heeft LHC DS1 tegen CVO DS1 gespeeld. Dit team is vorig jaar kampioen geworden in de tweede klasse en zijn dus nieuw in de eerste klasse. Gezien de punten die zij al binnen hebben gesleept is het een geduchte tegenstander.

De eerste helft moesten beide teams nog op gang komen. Beiden hadden veel balverlies en er werd weinig gescoord. Na tien minuten was de stand dan ook nog maar 2-2. Al gaf dit ook aan dat beide teams erg aan elkaar gewaagd waren. LHC had net niet genoeg grip op beide opbouwers van CVO, waardoor zij veel tot scoren kwamen en zelf liet LHC de kansen missen. De rust was 13-16 in het voordeel van CVO.

In de rust hebben de dames van LHC de koppen bij elkaar gestoken en besproken waar het beter moest. En dit kwam meer tot zijn recht in de tweede helft. LHC ging voortvarend van start en binnen 7 minuten stond het op een gelijke stand, 17-17. Er werd sneller omgeschakeld en beter afgemaakt waardoor LHC steeds vaker aan de goede kant van de score kwam te staan. Met nog 8 minuten te gaan kregen de meiden LHC vleugels en werd de score uitgebouwd tot de eindstand van 33-27.

Volgende week zaterdagavond spelen de dames van LHC uit tegen de dames van Heeten. Heeten staat momenteel bovenaan zonder puntverlies. Dus heb je zaterdagavond 2 november 20.15 niets te doen? Kom de dames van LHC aanmoedigen in Heeten. Ze kunnen de steun van het publiek goed gebruiken!

Door: LHC, Foto’s Martin Zwakenberg

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *