Auto van Ewijk/LHC 60 jaar

Handbalvereniging Auto van Ewijk / LHC bestaat 60 jaar en dat hebben we op zaterdag 30 maart flink gevierd!
In de feestelijk versierde sporthal begonnen we met een leuke spelletjes middag voor de D-E-F en H jeugd. Mooi om te zien hoe enthousiast en fanatiek alle meiden meededen. Het welverdiende patatje ging er na afloop smakelijk in.

Hierna was de B en C jeugd aan de beurt. Hoe fantastisch was het dat voormalig Oranje interland speelster Yvette Broch een handbal clinic kwam geven! Er werd actief getraind en iedereen was super gemotiveerd. Wat een ervaring! Het enthousiasme van Yvette en het plezier dat zij er zichtbaar zelf ook in had wist ze heel goed op iedereen over te brengen. Aan toeschouwers geen gebrek want de vrij toegankelijke tribune was goed gevuld. Zeg nou zelf: wie wil dit nou nìet meemaken! Achteraf was er nog een foto- en handtekeningmoment waar gretig gebruik van werd gemaakt.

Yvette was hierna nog niet klaar want intussen hadden zich in de kantine ook de senioren, sponsoren, vrijwilligers en de vrienden van LHC verzameld om onder het genot van koffie met een feestelijk gebakje van Bakkerij van der Most, te luisteren naar haar inspirerende lezing waarin ze ons meenam in de laatste jaren van haar topsport carrière. Hoe diep ze is gegaan om haar droom, de beste handbalster van de wereld te worden, waar te maken. Hoe die droom uitkwam maar uiteindelijk haar lichaam zó uitgeput heeft dat ze nu op zoek is naar de goede balans tussen haar hoofd, haar lichaam en haar hart.

Na nog een verloting van leuke prijzen aangeboden door de verschillende sponsoren ging de volumeknop van de dj omhoog en was het partytime!

Een dik compliment voor de organisatie, en dank aan alle aanwezigen die van dit jubileumfeest een succes hebben gemaakt!

Geef een reactie