Anneke van Giersbergen komt in Luttenberg!

Amfitheater Het Lommerrijk is apetrots: het is gelukt om deze grote naam te boeken. Een topartiest die volle zalen trekt, nationaal en internationaal, komt met haar soloprogramma spelen in het knusse buitentheater in Luttenberg: zaterdag 13 april, 20.15 uur. Er zijn 300 kaarten te koop en het gaat nu hard, dus wees er snel bij!

Anneke van Giersbergen is een Nederlandse zangeres. Ze zong jarenlang in de metalband The Gathering uit Oss. Inmiddels staat ze al geruime tijd als succesvolle solo-artieste op de planken.

In 1994 trad Van Giersbergen toe als zangeres bij de metalband The Gathering. Met deze Ossche band behaalde ze grote successen. Samen wonen ze diverse prijzen en reisden ze de hele wereld over. In 2007 besloot Van Giersbergen om de metalband te verlaten, omdat ze meer tijd wilde voor haar familie en zelf muziek wilde gaan maken.

Van Giersbergen trapt haar solocarrière af met haar eigen band Agua de Annique. In 2016 richtte ze de progressieve-metalband VUUR op. Haar talenten zijn al meerdere keren bekroond. Anneke maakte veel indruk in het tv-programma Beste Zangers.

Zangeres Anneke van Giersbergen heeft een van de meest veelzijdige stemmen van Nederland: krachtig én kwetsbaar. Miljoenen mensen horen jaarlijks haar stem in de Efteling-attractie Baron 1898.

Deze  topartieste live meemaken?

Zaterdag 13 april 2024
20:15 uur
Amfitheater Het Lommerrijk
€22,50 (incl. 1 consumptie)
www.
amfitheaterhetlommerrijk.nl
* Voor kaarten aan de kassa:  een meerprijs van €3,- 

Deel dit: