Amfitheater “Het Lommerrijk” in Luttenberg presenteert: The Wieners play : “THE EVERLY BROTHERS” 

Zondag 7 juli 2019, 14.30 uur

Met ruim 120 shows per jaar, is The Wieners de meest optredende rock’n’roll-band van Nederland. Muziek uit de fifties en vroege sixties, gebracht met veel plezier, vakmanschap en hoorbare liefde voor het origineel. Volgeboekte theaters door het hele land, OP 7 JULI gewóón IN LUTTENBERG !!!

Don en Phil Everly leerden al op zeer jonge leeftijd het vak van countryzanger van hun vader, voordat ze als duo een van de belangrijkste rock‘n’roll-acts zouden worden. De feilloze samenklank van hun bloedverwante stemmen bracht een element uit de familietraditie van de country en folk in de popmuziek.

Het resultaat wist generatiekloven te overbruggen, vooral in de fifties en sixties. Hun invloed is terug te vinden bij iedere popband met harmonieuze samenzang, van The Beatles tot Simon & Garfunkel. Door persoonlijke problemen groeiden de broers uit elkaar en na een ruzie op het podium in 1973 hielden ze het voor gezien.

In 1984 maakten ze een glorieuze comeback, met een nieuwe tophit van de hand van hun fan Paul McCartney, On The Wings Of A Nightingale. Hun plek in de muziekhistorie was toen al lang en breed veiliggesteld.

In de theatershow The Wieners Play The Everly Brothers komen alle muzikale hoogtepunten aan bod en vele mooie anekdotes. Voorproefje: https://www.youtube.com/watch?v=b1tLG4dR-Ig

Entree € 14,- Tickets verkrijgbaar op www.hoftheater.nl en bij het theater in het bos. Kussentjes, dekentjes, een hapje en een drankje zijn aanwezig!

I.v.m Triatlon Luttenberg zijn er wegen afgesloten, maar het amfitheater is natuurlijk wél bereikbaar!

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten