Alzheimercafé 17 oktober Dementie en mantelzorg

Op maandagavond 17 oktober 2022 is er Alzheimer Café in Zalencentrum De Overkant, Kerkplein 22, 7721 AD Dalfsen. Mensen met (vermoeden van) dementie, hun partners, familieleden, vrienden en andere geïnteresseerden zijn dan van harte welkom.

Om 19.30 uur start het programma en de koffie staat vanaf 19.00 uur klaar. De avond duurt ongeveer tot 21.00 uur. Het thema van deze avond is “Dementie & mantelzorg”

Dementie heeft direct gevolgen voor mensen met dementie zelf maar zeker ook voor de mantelzorger/naasten. Hoe ga je hier vervolgens mee om, waar kun je tegenaan lopen maar vooral; wat is er mogelijk? Casemanager Rieke Jaspers-Faijer en Mantelzorgconsulent Alet Lenderink gaan met u hierover in gesprek en informeren u over wat er mogelijk is aan begeleiding, hulp en/of ondersteuning.

Wat is het Alzheimer Café?
Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Maar ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De gasten praten met elkaar over de dingen die ze meemaken, over dementie, en over mogelijkheden voor hulp en dienstverlening. En dat allemaal in een gemoedelijke sfeer.

Informatie
Voor informatie kunt u terecht bij:
Heidi Huizing, Mantelzorgconsulent Saam Welzijn, 06-27265394

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *