Alzheimer Café Dalfsen 17 juni a.s.

Advertenties

Op maandagavond 17 juni 2019 is er Alzheimer Café in Zalencentrum De Overkant, Kerkplein 22, 7721 AD Dalfsen. Mensen met (vermoeden van) dementie, hun partners, familieleden, vrienden en andere geïnteresseerden zijn dan van harte welkom. Theatergroep Ut Raakt speelt deze avond ‘Samen dwalen geeft richting’, een theaterstuk over dementie. Voor deze avond kunt u zich aanmelden bij Janny Velthuis j.velthuis@saamwelzijn.nl / 06-11276383

Om 19.30 uur start het theaterstuk (inloop vanaf 19.00 uur) De avond duurt ongeveer twee uur en de toegang is gratis.

We hebben deze avond de theatergroep Ut Raakt uitgenodigd. ‘Samen dwalen geeft richting’ laat het publiek ervaren dat dementie een verschrikkelijke ziekte is maar dat er voor naasten ook fijne, intieme en kostbare momenten mogelijk zijn. Ut Raakt neemt het publiek mee in het indrukwekkende verhaal over Anna, de moeder van Rie. Het verhaal start op het moment dat de ziekte van Alzheimer de regie overneemt in het leven van Anna. Rie, heeft vanaf de diagnose Alzheimer tot het overlijden van Anna schilderijen gemaakt en een dagboek bijgehouden. Het dagboek en de schilderijen vormen de basis van dit intieme theaterstuk waarin de band tussen Rie en Anna centraal staat.

Wat is het Alzheimer Café?

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Maar ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De gasten praten met elkaar over de dingen die ze meemaken, over dementie, en over mogelijkheden voor hulp en dienstverlening. En dat allemaal in een gemoedelijke sfeer.

Voor informatie kunt u terecht bij:

Janny Velthuis, Mantelzorgconsulent Saam Welzijn, 06-11276383

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten