Altijd gezellig bij Koffiehus De Kletsmajoor

Bij Koffiehus de Kletsmajoor op het Kroonplein is het een gezellige boel. Zowel vakantiegangers als Lemelervelders komen graag langs voor een kop koffie of een broodje maar ook voor een gezellig kletspraatje.

De Kletsmajoor wordt gerund door vrijwilligers en krijgen hulp van cliënten van de naastgelegen Kubus. Juist omdat het allemaal enthousiaste vrijwilligers zijn is de sfeer gezellig want iedereen die er werkt komt er graag. De meest uiteenlopende werkzaamheden komen voorbij zoals: het klaarmaken van de broodjes, het uitserveren van drank en broodjes, hanteren van de kassa, afwassen, boodschappen doen bij de bakker en de supermarkt, opstarten en/of afsluiten van het Koffiehus…. Heel divers dus.

De klanten zijn ook heel divers; van vakantiegangers tot vaste klanten die het gezellig vinden om regelmatig binnen te vallen voor een kop koffie en een gezellig praatje. Want ook dat hoort erbij. Het heet niet voor niets ‘De Kletsmajoor’ 😊.

Denk je nou; ik wil ook wel deel uitmaken van het Koffiehus, ga je graag met mensen om,  ben je zelfstandig en flexibel en één of meer dagdelen beschikbaar van 9.00-13.00 uur of 13.00-17.15 uur? Neem dan contact met ons op via tel. nr. 0572-371395 of stuur een email naar dekletsmajoor@outlook.com. Dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

OPENINGSTIJDEN Koffiehus De Kletsmajoor

Maandag t/m Vrijdag              9.30-17.00 uur

Zaterdag                     11.00-15.30 uur

 

Na de Herfstvakantie tot 1 april zijn wij geopend:

Maandag t/m Vrijdag                        10.00-16.30 uur

Zaterdag                                11.00-15.30 uur

 

Kroonplein 26, 8151 AZ, Lemelerveld, tel. 0572-371395

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Leeg Voor Facebook

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten