“Als we nu niets doen, kan het hek in februari op slot”

V.v. Lemelerveld in nood

Voetbalvereniging Lemelerveld wordt hard geraakt door de coronacrisis. Met de huidige vooruitzichten zal de voetbalvereniging de poort en deuren in februari moeten sluiten. Als gevolg van de maatregelen rondom het coronavirus zijn er geen kantine-inkomsten, terwijl de vaste lasten grotendeels doorlopen. Daarnaast is er de laatste jaren een nieuwe materiaalruimte gebouwd en investeerde de vereniging in renovatie van de kleedkamers. Dit heeft veel geld gekost, waardoor de crisis financieel gezien op een desastreus moment komt voor v.v. Lemelerveld.

De voetbalvereniging gooit de handdoek echter niet in de ring. De afgelopen periode hebben veel vrijwilligers in brainstormsessies bijgedragen aan ideeën om te voorkomen dat het slot straks op het hek moet. In de verschillende overleggen is goed gekeken naar mogelijke bezuinigingen en manieren om extra inkomsten te genereren. Dit moet de vereniging door deze moeilijke tijd helpen.

“De voetbalvereniging heeft een belangrijke rol binnen de Lemelerveldse gemeenschap. We proberen te voorkomen dat Lemelerveld zijn grootste plek voor verbinding met elkaar straks moet gaan missen”, zegt voorzitter Mark Brok. “De gedachte aan lege velden, geen kinderen meer die staan te popelen om te voetballen of het plezier dat we dan moeten missen, is bijzonder pijnlijk. En wat te denken van de vrienden die worden gemaakt en de energie die voetballen en ontmoeten ons oplevert om dagelijks de dingen te kunnen doen die moeten? Dit alles is té belangrijk om verloren te laten gaan en daarom komen we in actie. Als we nu niets doen, kan het hek in februari op slot en dat willen we voorkomen!”

Op korte termijn worden meerdere acties gelanceerd om de vereniging in leven te houden. Om extra inkomsten te generen, is er reeds een crowdfundingsactie gestart. Wil je doneren? Scan dan de QR-code hieronder.

Zondag 27 december staat er een ludieke, digitale bingo op het programma. Daarnaast zit er nog het een en ander in de pijplijn qua acties. Via www.vvlemelerveld.nl/help en de (sociale) media houden wij u op de hoogte.

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten