Algemene Hulp Dienst ‘Graag gedaan’ al 25 jaar een begrip in Lemelerveld

25 jaar geleden is de Algemene Hulp Dienst ‘Graag gedaan’ opgericht door de gezamenlijke kerken in Lemelerveld en momenteel onderdeel van Saam Welzijn. De huidige 4 vrijwillige coördinatoren zijn allen 25 jaar betrokken en maken onderdeel uit van een grotere groep enthousiaste vrijwilligers, met allen een zekere staat van dienst.
‘Graag gedaan’ is er om iedere inwoner van Lemelerveld praktische hulp te bieden, zodat inwoners zolang als mogelijk zelfstandig in de eigen omgeving kunnen blijven wonen. Al 25 jaar springen de vrijwilligers bij wanneer iemand geen hulp kan krijgen van familie, buren, kennissen of overheid.

Ook kan een belangrijke bijdrage geleverd worden in het tot stand brengen van sociale contacten. De hulp wordt door de vrijwilligers kosteloos geboden (met uitzondering van een onkostenvergoeding voor vervoer).
Dit jubileum van 25 jaar Saamhorigheid en Noaberschap willen wij graag vieren met allen die ‘Graag gedaan’ een warm hart toedragen. U bent van harte welkom tijdens de jubileumreceptie op woensdag 13 februari a.s. van 16.00 tot 17.30 uur in Kulturhus de Mozaïek Lemelerveld.

Geef een reactie