AKTIE NAAM OP DE UITKIJKTOREN !

Het is inmiddels een aantal weken geleden dat de werkgroep uitkijktoren van Luttenberg 700 aankondigde dat er een huis-aan-huis actie zou worden gehouden om de naamsvermelding op de uitkijktoren te promoten.

Honderden adressen zijn we langs geweest om formulieren op te halen en we zijn blij met het resultaat van onze inspanningen, maar het kan niet missen dat we bewoners zijn misgelopen, vanwege niet thuis, vanwege niet werkende deurbellen of om andere redenen.

We hadden al aangegeven op het formulier, dat dit ook bij Elckerlyc in de bus gedaan kunnen worden en er zijn velen die dat ook gedaan hebben, waarvoor onze hartelijke dank!

De actie loopt nog steeds door , we zijn dicht in de buurt van het beoogde bedrag van € 15.000! Uiteraard dankzij jullie, de inwoners en bedrijven van Luttenberg.

Voor naamsvermelding op de uitkijktoren is het nog steeds mogelijk om het opgavenformulier in te leveren. Papier kwijt? Mail dan naar info@ajkarchitecten.nl om een formulier op te vragen. Er zijn ook mensen die geen naamsvermelding wensen, maar wel de uitkijktoren een warm hart toedragen. Elke bijdrage is zeer welkom en kan gestort worden op bankrekening  NL21RABO 0176 989 757 van Stichting 700 jaar Luttenberg, onder vermelding van “donatie uitkijktoren”.

Als de vergunning wordt afgegeven , kunnen we snel aan de gang om met de bouw van de uitkijktoren te beginnen; de laatste loot aan de stam van Luttenberg 700!

Namens de werkgroep en het bestuur van Luttenberg 700 hele fijne Kerstdagen toegewenst en we treffen elkaar graag in het Nieuwe Jaar op de uitkijktoren!

 

 

Geef een reactie