Afstudeeropdracht: Bereikbaarheid van het landelijke gebied

Mijn naam is Maarten van Zijl, vierdejaars student Ruimtelijke Ontwikkeling – Mobiliteit aan de Hogeschool Windesheim Zwolle.

Ik ben momenteel bezig met mijn afstudeeronderzoek met als onderwerp bereikbaarheid van het landelijke gebied. Hiervoor is in overleg met de gemeente Dalfsen mijn keus o.a. gevallen op jullie dorp Lemelerveld. Om een zo’n duidelijk mogelijk beeld te krijgen van de bereikbaarheid, heb ik jullie (inwoners van Lemelerveld) hulp nodig, namelijk in de vorm van het invullen van onderstaande enquête.

Om allerlei informatie te verzamelen op basis van uw ervaringen heb ik deze enquête opgesteld.

Met de uitkomst van deze ingevulde enquêtes en die van andere verschillende dorpen binnen Overijssel, krijg ik een zo duidelijk mogelijk beeld over de ervaringen met betrekking tot de bereikbaarheid.
Via de resultaten van zowel de enquêtes, als mijn afstudeeropdracht, kunnen deze vele inzichten worden gedeeld binnen de gemeenten met wellicht als doel de mobiele bereikbaarheid van het landelijk gebied naar een hoger niveau te tillen. Zo ook in Lemelerveld. Een voorbeeld hierin zou kunnen zijn: “zouden concepten als deelauto’s hierin wat toevoegen?”

Deze enquête is onderdeel van mijn afstudeeronderzoek, het invullen van deze enquête duurt ongeveer 10 minuten. De antwoorden die u geeft, blijven anoniem en kunnen dus niet naar u persoonlijk worden herleid.
Ik zou het heel fijn vinden als U mij wilt helpen met mijn onderzoek, door middel van het invullen van deze enquête.

U kunt mijn onderzoek invullen via de volgende link  https://forms.gle/1wQWzLTkRiEF8kKG9

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Maarten van Zijl

 

 

Geef een reactie