Activiteiten najaar 2022 Kulturhus de Mozaïek

Laatste fietstocht van dit seizoen

Woensdag 28 september organiseert het Kulturhus de laatste fietstocht van dit seizoen. Traditiegetrouw is dit weer een dagtocht van ongeveer 50 kilometer. We fietsen door onze eigen prachtige omgeving. Vertrek 10.00 uur vanaf het Kulturhus. Natuurlijk wordt er op tijd aangelegd voor een natje en droogje. Behalve de kosten voor de consumpties zijn er geen kosten aan verbonden. Meer informatie 0572 370306.

Sjoelen

Iedere woensdagmorgen wordt er gesjoeld in het Kulturhus. Van 9.30 tot 11.30 laten we de sjoelstenen schuiven. Tussen door drinken we een kopje koffie en worden de laatste nieuwtjes nog even besproken. Ook zin in een gezellige ochtend? Kom rustig langs en doe een potje mee!

Nordic walking

Iedere 1e woensdag van de maand wordt er door een groepje Nordic wandelaars gewandeld in de prachtige omgeving van Lemelerveld. Om 13.00 verzamelen we bij het Kulturhus om daarna met de auto eerst een stukje op pad te gaan naar een mooie wandelroute door het Sallandse landschap.

We wandelen ongeveer anderhalf uur en drinken tussendoor (op eigen kosten) een kopje koffie. Er zitten verder geen kosten aan verbonden. Opgeven is niet nodig. Dus trek je wandelschoenen aan, haal je stokken tevoorschijn en gaan! Eerst volgende keer is woensdag 5 oktober. Een auto is niet perse nodig, we stappen bij elkaar in.

Handwerken & Rummikub

Iedere 14 dagen bent u van harte welkom in het Kulturhus bij de inloopmiddagen. Na een kopje koffie is er de mogelijkheid om wat te handwerken of een spelletje te doen. En natuurlijk worden er ook de laatste nieuwtjes uitgewisseld. Behalve de koffie zitten er geen kosten aan de middag. Is vervoer een probleem neem dan even contact op met het Kulturhus ( 0572 370306) dan kijken we of we wat kunnen regelen. We zijn er op de even weken, aanvang 14.00 uur.

Bridgelessen voor beginners

Voor iedereen die bridge wil leren spelen organiseren wij een beginnerscursus. Het is een cursus van 13 lessen en wordt wekelijks gegeven op de woensdagavond in het Kulturhus te Lemelerveld. Als u belangstelling hebt of meer informatie wilt kunt u contact opnemen met Coby de Greef; Email cobiedegreef@ziggo.nl of telefonisch 0572-371742 / 0641762168

Bridge drive

Iedere 14 dagen kunt u komen bridgen in het Kulturhus. We starten op dinsdagavond  6 september om 19.00 uur. U kunt uiteraard vrijblijvend een keer mee komen bridgen, u bent van harte welkom! Meer informatie bij Cobie de Greef, Email cobiedegreef@ziggo.nl of telefonisch 0572-371742 / 0641762168

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *