Achilles DS1 – Auto van Ewijk/LHC DS1 23-24

Zaterdagavond 17 november vertrok LHC dames 1 richting Apeldoorn voor de wedstrijd tegen Achilles 1. Er is gewerkt aan de verbeterpunten waar het de laatste wedstrijden mis ging. Kom maar op.

De wedstrijd startte en het was direct duidelijk dat het een fysieke pot zou worden. LHC kwam op een 1-3 voorsprong maar konden dit niet lang vasthouden. Achilles herpakte zich vlug en scoorde de een na de andere en kwam voor tot 5-3. De scherpte moest bij Lemelerveld worden herpakt om bij te blijven. De hele eerste helft waren beide teams aan elkaar gewaagd en gingen de rust in met een stand van 14-13.

Lemelerveld kwam de tweede helft niet goed uit de startblokken. Achilles benutte de afstandsschoten en kwamen op een 17-14 voorsprong. Lemelerveld was na de eerste verloren pot van vorige week gebrand om deze week de punten wel te pakken. Dit gebeurt niet nog een keer en LHC gaf gas bij. Eline de penaltykiller, de snelle omschakeling en kansen benutten zorgde ervoor dat Lemelerveld terugkwam. Met een gelijke stand van 20-20 gingen ze de laatste 5 minuten van de wedstrijd in. LHC hield het conditioneel en technisch langer vol en konden hierdoor op het allerlaatst de wedstrijd naar zich toe trekken. De einduitslag was 23-24 in het voordeel van LHC.

Komend weekend wordt er weer in eigen huis gestreden tegen Broekland. Graag tot zondag 25 november om 13:15 uur.

Geef een reactie