Aanmelden Datrion kan nog tot 31 mei 18.00 uur

Organisatie heeft al 214 aanmeldingen ontvangen

De aanmeldingen voor de DATRION (Dalfser Triatlon) stromen binnen bij de organisatie. Met nog 7 aanmelddagen te gaan staat de teller inmiddels al op 214 aanmeldingen, waaronder bijna 200 deelnemers die voor goud gaan. Aanmelden kan nog tot 31 mei 2019 (18.00 uur) via www.dalfsenbeweegt.nl of door een e-mail te sturen naar datrion@dalfsen.nl met vermelding van naam, leeftijd en of de voorkeur uitgaat naar brons, zilver of (kabouter) goud.

 

Inwoners ouder dan 6 jaar ontvangen, afhankelijk van het aantal dagen waarop ze deelnemen, een bronzen (1 dag), zilveren (2 dagen) of gouden (3 dagen) medaille. Voor kleuters tussen de 4 en 6 jaar en inwoners boven de 65 jaar is er een speciale kabouterDatrion met verkorte afstanden. Deelnemers die mee doen aan alle onderdelen op de desbetreffende kabouterdagen (elke 2e dag van een activiteit) verdienen een gouden kaboutermedaille. Voor personen met een beperking gaat de organisatie samen met de deelnemer op zoek naar een alternatief, zodat ook zij kunnen deelnemen. Want meedoen is gezond, gezellig en leuk!

 

Kosten

De Datrion is een jarenlange traditie in Dalfsen en bestaat uit drie sportieve onderdelen: wandelen (tijdens de wandel3daagse), fietsen (tijdens de fiets3daagse) en zwemmen (tijdens de zwem4daagse). De aanmelding voor de Datrion-medaille is kosteloos. Er zijn wel kosten verbonden aan de aanmelding van de wandel3daagse, fiets3daagse en zwem4daagse, elk afzonderlijk. Meer informatie over de Datrion, zoals de kosten van alle activiteiten, staat op www.dalfsenbeweegt.nl.

 

Belangrijke data:

Wandel3daagse 2019:              woensdag 5, donderdag 6 en vrijdag 7 juni.

Fiets3daagse 2018:                  maandag 17, dinsdag 18 en woensdag 19 juni.

Zwem4daagse 2018:                dinsdag 2, woensdag 3, donderdag 4 en vrijdag 5 juli.

Kabouterdatrion 2018:              donderdag 6 juni, dinsdag 18 juni en woensdag 3 juli.

Uitreiking medailles Datrion:      vrijdag 5 juli vanaf 19.30 uur in het gemeentehuis.

Geef een reactie