Aanbod EHBO Lemelerveld

IN JANUARI EN FEBRUARI START EHBO VERENIGING LEMELERVELD WEER MET EEN AANTAL LESSEN VOOR NIEUWKOMERS.

In januari kunt je deelnemen aan een cursus Reanimeren en AED gebruiken, die wij organiseren in samenwerking met het Rode Kruis. Op zaterdagochtend 18 januari ben je van harte welkom van 008.30 tot 12.30 uur. Als je deze cursus samen met iemand wil doen meld je dan aan via www.reanimaatje.nl. Als je nog niet iemand hebt gevonden die samen met je mee doet meld je dan aan via secretariaat@ehbolemelerveld.nl.

Voor ouders en verzorgers van kleine kinderen organiseren wij in samenwerking met het Rode Kruis een workshop EHBO aan baby’s en kinderen op donderdagavond 27 februari van 07.30 tot 22.30 uur. Aanmelden via www.kindeneerstehulp.nl.

Personen die in januari willen starten met een volledige cursus Eerste Hulp kunnen terecht op dinsdagavond 21 januari om 19.30 uur voor de eerste les. Met het volgen van deze cursus kun je het volledige EHBO diploma behalen in 7 avonden. Hieraan voorafgaand neem je dan het theoriedeel alvast door in eigen tijd. Aanmelden kan via mail secretariaat@ehbolemelerveld

ALLE LESSEN WORDEN GEGEVEN IN KULTURHUS DE MOZAIEK

Geef een reactie