Basiscursus EHBO

EHBO-vereniging Lemelerveld wil meer inwoners van Lemelerveld en Lemele kennis laten maken met Eerste Hulp. Hiervoor organiseren zij een basiscursus EHBO waarvoor de inschrijving open staat. Als je meer weet van EHBO en een diploma hebt behaald, ben je beter in staat en durf je ook gemakkelijker hulp te verlenen. Naast het lesmateriaal ontvangen deelnemers ook een prachtig handboek als naslagwerk.

De startavond van het theoriedeel is op maandagavond 14 februari. Dit deel bestaat uit een aantal lessen e-Learning, welke de deelnemers zelf thuis per computer kunnen doen. Het voordeel van dit systeem is dat ieder op zijn of haar eigen moment aan de slag kan. Door vooraf het theoriedeel te doen is het mogelijk om in een relatief korte periode van 8 weken, het praktijkgedeelte af te ronden en examen te doen. Het praktijkdeel begint op maandagavond 14 maart en wordt gegeven in onze vaste les en oefen locatie van Kulturhus De Mozaïek.

Op dit moment zijn er voldoende deelnemers om te kunnen starten. Er is nog ruimte voor een paar extra deelnemers. Nadere informatie en aanmelden kan door een mail te sturen naar secretariaat@ehbolemelerveld.nl.  Direct inschrijven via de website www.ehbolemelerveld.nl kan natuurlijk ook.

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *