9e winst op rij voor Auto van Ewijk/LHC dames 1 (32-22)

Dat was even geleden. 28 november om precies te zijn. Auto van Ewijk/LHC 1 speelde die dag de allerlaatste competitiewedstrijd, voordat corona weer de kop op kwam steken. Jammer wel, want alle wedstrijden werden winnend afgesloten. Met 16 punten op zak en heel wat weken rust mocht dames 1 weer aan de bak vandaag. ABS stond op het programma en met frisse energie en toch lichte spanning begonnen beide teams aan de wedstrijd.

LHC kon vanaf het begin al lekker in het eigen spel komen. De snelheid zat er gelijk al goed in en er werden mooie combinaties gecreëerd. Ook de dekking stond sterk terwijl ABS met snelle wissels en schijnschoten het doel probeerden te bereiken. Met een mooie voorsprong van 15-9 voor Lemelerveld begon de rust. Dit spel vooral vasthouden want hij ging zo lekker. In de praktijk was dit iets lastiger dan gedacht en kreeg ABS vaker de ruimte om tot afronding te komen. Wel bleef LHC het doel vinden en konden een aantal aanvallen achter elkaar scoren en hield Tessa het doel leeg. De stand liep verder uit tot 21-10. Tandje erbij en de voorsprong behouden of verder uitbreiden was het plan. Er werden mooie dingen op het veld gecreëerd en dit resulteerde in een lekkere uitslag voor de Lemelerveldse dames. De wedstrijd eindigde met 32-21. Dat is een hele mooie uitslag voor zo’n eerste wedstrijd.

Mooie bijkomstigheid: Havana, de runner up, heeft vandaag punten laten liggen. Dus nu staat Auto van Ewijk/LHC 1 4 punten los (wel hebben zij nog 1 wedstrijd extra te spelen).

En wat was het fijn dat er weer publiek bij de wedstrijd mocht zijn. Super bedankt! Zoals het er nu uitziet is de eerstkomende wedstrijd thuis op 20 februari om 12.15 uur tegen Voorwaarts. Kleine onder voorbehoud (want door corona worden de inhaalwedstrijden op dit moment ingepland en er kan nog worden geschoven.)

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten