De Raad van Kerken Lemele-Lemelerveld kondigt onder de titel ‘I have a dream’ een groots project aan. In navolging van de voorgaande succesvolle projecten zoals “Jezus Christ Superstar”,  “U2”, “100%NL en “The Beatles” is het nu de beurt aan ABBA! Dat is toch een droom die uitkomt?! Met heerlijke meezingers die bij jong en oud bekend zijn. Iedereen die van zingen houdt, wordt van harte uitgenodigd deel te nemen.

De eerste, van de in totaal vijftien repetities, zullen in juni zijn. En na de zomervakantie krijgen de repetities een vervolg, op de dinsdagavond in de Brugkerk. Na al dat repeteren wordt het project afgesloten met een spectaculaire uitvoering in de Heilig Hartkerk. Er zullen maar liefst drie uitvoeringen plaatsvinden en wel op zaterdagavond 11 november en twee uitvoeringen op zondag 12 november. Het geheel staat uiteraard wederom onder de bezielende leiding van dirigente Mieke Bruins-den Ouden.

Opgave is al mogelijk via; project.koorrvk@gmail.com. Wees er snel bij, want vol = vol!

De kosten bedragen € 25,00 p.p. Hiervoor krijg je o.a. bladmuziek uitgereikt, maar geen nood, noten lezen is niet nodig. Iedereen kan zingen, zeker als het in zo’n gezellig ‘I have a dream’ projectkoor van ABBA is!

PROJECTKOOR

START JUNI 2023

LEMELERVELD EN OMSTREKEN

 

 

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten