WEEK van ALLE KUNSTEN

Ook in 2022 komt er weer een week waarin iedereen die iets doet op gebied van kunst en cultuur zich kan laten zien. Van 10  t/m 18 september 2022 is er weer de WAK week. Tijdens de Week van ALLE KUNSTEN is hét moment om het podium te pakken, een experiment te doen, samenwerking te zoeken met een andere partij, een workshop of inloop repetitie te organiseren, jezelf de profileren in de krant of via sociale media…. noem maar op.

Tijdens de WAK week ( 10 t/m 18 september) biedt het kulturhus in Lemelerveld kosteloos ruimte beschikbaar voor alle mogelijke kunstvormen. Wil je een openbare les/repetitie organiseren, je kunstvorm laten zien en/of demonstreren, een gedicht voordragen, je zang ten gehore brengen of iets anders op cultureel en creatiefs gebied laten zien en ben je nog op zoek naar een geschikte locatie, neem dan contact op met info@kulturhuslemelerveld.nl of 0572 370306.

Voor het publiek en inwoners van Lemelerveld een mooi moment om te zien en te ervaren wat er in Lemelerveld allemaal te doen is. Wellicht vindt u wel een nieuwe hobby. Kunst en Cultuur verbindt, laat genieten, en zorgt voor een prettige leefomgeving!

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *