Bevers D1 wint in Emmen

Zaterdag 2 oktober was het zover: onze tweede uitwedstrijd van het seizoen. Na een nipt verlies van afgelopen zaterdag wilden we graag de punten meenemen naar Lemelerveld. Wij reisden af naar Emmen om daar tegen Emmen’95 dames 2 te spelen. Met het gemis van Nienke en Naomi begonnen we aan de wedstrijd. De eerste twee sets stonden we in de pass erg onder druk door een goede serve van de tegenstander en ook onze eigen serve kwam niet erg goed uit de verf. Deze sets verloren we dan helaas ook met 25-14 en 25-16.

Met de koppies omhoog en de eerste twee sets uit ons geheugen te hebben gewist, begonnen we volle moed aan de derde set. Met (de) punten naar huis gaan was nog steeds mogelijk! Met een betere serve, betere pass, lekkere aanvallen en een goede blokkering, kwamen we eindelijk veel beter in de wedstrijd en zo wisten we de derde en vierde set te winnen met 17-25 en 20-25. Waar het lange tijd niet op leek in de wedstrijd, maar waar het door onze geleverde strijdlust in de derde en vierde set toch op aan kwam: een vijfde set! Een set tot 15 punten is zo voorbij en daarom moet het begin goed zijn. We zijn doorgegaan in onze winning mood en kwamen zo op een fijne voorsprong met de winst in zicht, 9-14. We maakten het nog ff spannend door de Emmenaren tot de 12 te laten komen, maar toen was het matchpoint eindelijk daar. 3 punten heerlijke punten mee naar Lemelerveld! Met 9 punten uit 3 wedstrijden staan wij nu op de vierde plek.

Volgt u ons al op social media, Instagram en/of Facebook? Daar kunt u namelijk een leuk filmpje van ons matchpoint van zaterdag vinden en via die media blijft u op de hoogte van ons team en onze prestaties! Wij zijn te vinden op Instagram (debeversd1) en Facebook (De Bevers | dames 1).

Aankomende zaterdag (9 oktober) treden wij weer aan in onze eigen sporthal Heidepark. Om 19:00 zal onze wedstrijd tegen Impala Leek beginnen, graag tot dan op de tribune