50 jarig bruidspaar vd Sligte

Op 19 februari 1971 zijn Joop en Mieke getrouwd in de kerk in Vilsteren. Sindsdien wonen ze aan de Nijverheidstraat in Lemelerveld, waar ze 2 zoons kregen Remco en Martijn. Ze hebben beide zich altijd in gezet voor het vrijwilligerswerk in ons dorp, vroeger bijv. op de Heilig Hart school waar beide zoons op school zaten. Op de zaterdagen waren ze altijd te vinden op het Sportcomplex van VV Lemelerveld, vooral om de wedstrijden van de kinderen te bekijken. Maar als er gereden moest worden waren ze daar ook nooit te beroerd voor. Tevens zullen heel veel kinderen hen kennen van bijv. de Timmerclub , de smikkelclub en de knutselclubs. Ook werd er voor Vader en Moederdag altijd een leuke attentie gemaakt voor de vaders en moeders , ook daar was vooral Mieke altijd druk mee.

Tevens hebben Joop en Mieke zich 25 jaar lang in gezet voor de Timmerweek, Mieke deed daar van allerlei dingen en Joop zorgde er met een paar andere mannen altijd voor dat er genoeg hout was om mee te timmeren. Ze waren dan ook de hele week te vinden op het terrein. Zelfs toen hun eigen kleinkinderen er niet meer naar toe gingen  bleven ze fanatiek doorgaan.  Joop heeft tevens vele jaren (1967 tot 1985) in de Raad van Elf van de Sprokkelaars gezeten.

De kinderen en kleinkinderen hebben Joop en Mieke vrijdag 19 feb jl. s ’morgens verrast met een lekker ontbijtje en een filmpje met heel veel felicitaties van de families ,vrienden en kennissen.  Remco en Martijn en de rest van de familie vonden het fijn dat ze hun (groot)ouders, binnen de huidige corona maatregelen toch nog een leuke dag konden bezorgen.

Tekst: eigen tekst,  Foto: Martin Zwakenberg

 

 

 

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten