44ste Ten Broeke Open Volleybal Toernooi van start

Afgelopen maandag werden onder zonnige weersomstandigheden de eerste wedstrijden van het Ten Broeke open volleybal toernooi van de Bevers gespeeld. Zoals ieder jaar vlogen de volleyballen weer heen en weer, en meer dan eens in andermans veld. Het feestterrein van Lemelerveld is weer de plek waar het allemaal gebeurt.

De organisatie kan tevreden terugkijken op de openingsdag omdat het programma soepel afgewerkt kon worden. Ruim honderddertig teams strijden weer voor een plekje in de finale, maar de gezelligheid staat natuurlijk centraal deze week.

Het volleybalevenement trekt zoals ieder jaar niet alleen mensen uit Lemelerveld maar ook uit omstreken. Het is daarmee een van de grootste jaarlijkse evenementen in Lemelerveld, mede mogelijk gemaakt door een groot aantal vrijwilligers en vele sponsors.

Voor iedere Lemelervelder, ook de niet-deelnemers, is het altijd interessant om even een kijkje te nemen, want de kans is klein dat er geen vriend, familielid, buur of collega meedoet. Belangstellenden kunnen dat nog doen tot en met vrijdag, want dan worden de finales gespeeld en sluiten we gezellig af met DJ team Het Einde. Kom langs, het wordt weer supergezellig!!

Op de woensdagmiddag is weer het minibever spelletjestoernooi voor de basisschoolgroepen 1 t/m 4.

Voor de uitslagen en alle foto’s ga je naar de site van

Ten Broeke Makelaardij en Verzekeringen.

Ten Broeke’s Open Volleybal Toernooi Lemelerveld is ook op Facebook. Ook daar kun je ook alle informatie vinden.

(https://nl-nl.facebook.com/OpenVolleybalToernooiLemelerveld)

Geef een reactie