3FM Serious Request: the Lifeline komt door Lemele

3FM Serious Request: the Lifeline

3FM zet zich ook dit jaar weer met man en macht in om geld op te halen voor het Rode Kruis. In de week voor kerst (18-24 december) gaan wij te voet van Goes naar Groningen om geld op te halen in de strijd tegen mensenhandel. We lopen in totaal 500 kilometer van plaats naar plaats en van actie naar actie om aandacht te vragen voor dit wereldwijde probleem. 24 uur per dag doen de DJ’s verslag van hun tocht en zijn ze live te volgen op radio, online en op televisie.

Op maandag 23 December lopen wij tussen 08:00 tot 14:00 van hellendoorn naar Ommen en komen wij dus bij jou in de buurt. Het lijkt ons heel leuk om in Lemele wat te organiseren met de bewoners en verenigingen om geld op te halen voor het Rode Kruis, en onze wandelende DJ’s een steuntje in de rug te geven.

Om deze reden zoeken wij op dit moment zoveel mogelijk contact met bewoners en daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Hebben jullie tijd hier binnenkort contact over te hebben?

 

Zie hier een impressie van vorig jaar: https://www.youtube.com/watch?v=nXDadrb2tBY en  https://www.youtube.com/watch?v=2UZ8TdFrk50

 

Voor meer informatie, kijk op: www.3fm.nl/seriousrequest

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

1 reactie op “3FM Serious Request: the Lifeline komt door Lemele”

  1. 3FM Serious Request 2019 gaat van 18 t/m 24 december weer van start.
    Ieder jaar denk ik dan… daar gaan we weer. Weer geld inzamelen voor een goed doel in het buitenland. Een paar dagen voor de kerst wordt er dan bekend gemaakt hoeveel geld er naar het buitenland gaat. Volgens mij gaat er iets goed mis…
    Gezinnen die geen kerst kennen omdat het financieel niet mogelijk is, ouderen die te weinig aandacht krijgen door de bezuinigingen die in de zorg zijn doorgevoerd, kinderen die noodgedwongen in tehuizen zitten en daar geen fijne kerst kunnen vieren. Er zijn zo veel instanties in Nederland die een bijdragen heel goed kunnen gebruiken.
    Dus mijn vraag aan de DJ`s van Serious Request, waarom dit jaar geen geld ophalen voor een goed doel in Nederland, zoals het Nationaal Ouderenfonds, het Nationaal Fonds Kinderhulp, Stichting Armoedefonds, Stichting KiKa, de mogelijkheden zijn legio.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten