3e editie van Oldtimer bromfietsrit Dalfsen op vrijdagavond 12 juli 2024

Op vrijdagavond 12 juli zal voor het derde jaar op rij de Oldtimer bromfietsrit vanaf het geheel opnieuw ingerichte Kerkplein in Dalfsen vertrekken. Een nieuw plein maar wel met dezelfde ingrediënten als tijdens de voorgaande edities: bromfietsen van binnen- en buitenlandse makelij en een grote horde mensen die genieten van deze rijdende museumstukken.

Tijdens de eerste editie waren er al circa 100 bromfietsen aanwezig, vorig jaar waren het er ruim 160. Wellicht zal dit jaar de magische 200 deelnemers aangetikt worden, iets waar de organisatie op mikt. Ook voor iedereen die geen bromfiets heeft zal het plein vanaf 18.00 uur toegankelijk zijn om een blik te werpen op al het moois of natuurlijk een praatje maken met de aanwezige eigenaren. Om 19.00 uur zullen de deelnemers in kleine groepjes vertrekken.

Nieuw dit jaar is de aanwezigheid van DJ Sander Pruim die de muzikale omlijsting zal doen met zijn vinylplaten vanaf het hoekje van het Kerkplein bij Nikki’s. Hier kunnen ook verzoekjes aangevraagd worden. De achterblijvers kunnen de brommerrijders vervolgens rond 20.30 uur weer verwachten op hetzelfde plein onder het genot van een hapje en een drankje.

De route gaat dit jaar richting Lemele en Heino en is circa 45 kilometer lang en volledig bepijld.

 

 

Deel dit: