2e prijs voor Annet Schoorlemmer

Een tijdje geleden had de gemeente Dalfsen een fotoprijsvraag uitgeschreven voor de nieuwe gemeentegids en andere sociale media-uitingen. Er waren ruim 100 foto’s ingestuurd. De eerste prijs werd gewonnen door Martine Bosch, de tweede door Annet Schoorlemmer en de derde door André van Nieuwenhuizen.

Communicatiemedewerkster Mathilde Korterink van de gemeente Dalfsen kwam hem bij Annet Schoorlemmer thuis uitreiken. Omdat het nog wel even kan duren voordat de gids verschijnt werden de prijzen persoonlijk bij de winnaars gebracht. De prijs is een bon van Primera om eventueel een andere bon voor aan te schaffen of daar te besteden.

De jury bestond uit burgmeester Erica van Lente, twee raadsleden en twee leden van de communicatie-afdeling. Er was een persoonlijk geschreven kaart bij van de burgemeester met felicitaties. Heel leuk en attent. In de loop van volgend jaar als de nieuwe gids gepresenteerd wordt worden de drie prijswinnaars waarschijnlijk uitgenodigd daar bij te zijn.

De foto van Annet Schoorlemmer is een foto van het kanaal met in de verte het Kerkbrugje. Deze foto is bij ondergaande zon in het voorjaar gemaakt. Annet gaf de volgende uitleg aan haar foto: “het kanaal staat voor mij voor de historie van Lemelerveld en het Kerkbrugje voor onze dorpsmentaliteit: samen zetten we de schouders eronder. De voetgangersbrug is op initiatief van de historische kring en samen met vrijwilligers gemaakt en geplaatst.”
De jury vond het een mooie sfeervolle foto.

Geef een reactie