28 december gebeurt het…….

OPEN DAG
Bent u als echte Dalfsenaar, Lemelervelder, Hoonhorster of Oudleusenaar benieuwd naar uw afstamming/stamboom of naar uw oude schoolfoto?
Kom dan op zaterdag 28 december naar de Trefkoele+. Daar organiseert de Historische Kring Dalfsen een open dag voor alle bewoners, jong en oud. U krijgt daar een kijkje in de rijke geschiedenis van uw woonplaats. Natuurlijk is er veel meer fotomateriaal te bewonderen over de historie van alle vier de kernen.

We kunnen u dat en nog veel meer interessants laten zien. Onze werkgroep “Documentatie ’39–’45” bijvoorbeeld heeft veel materiaal over de oorlog. En onze amateurarcheologen kunnen heel veel vertellen over de vondsten in Oosterdalfsen. We brengen ook de geschiedenis van alle oude boerderijen in kaart. Bezit u zelf oude foto’s of documenten? Neem die dan mee, die kunnen we inscannen.

De open dag wordt gehouden van 10.00 – 16.00 uur in het Historisch Centrum Ab Goutbeek in de Trefkoele+. Een goody-bag staat voor u klaar. Zie voor meer informatie op www.ouddalfsen.nl en Facebook @hkdalfsen.

One thought on “28 december gebeurt het…….

Geef een reactie