1 mei weer Reparatiepunt!

Woensdag  1 mei  is er weer een reparatiepunt.  Duurzaam Leefbaar Lemelerveld organiseert een reparatiepunt bij Leer-en werkbedrijf “de Enk” aan de Vilstersestraat te Lemelerveld.

We nemen steeds makkelijker afscheid van apparaten als ze stuk zijn maar is dat altijd wel nodig? Het motto van “Het reparatiepunt”! Weggooien? Mooi niet! Zonde en helemaal niet duurzaam in deze wegwerpmaatschappij.

Daarnaast vinden we het belangrijk om er een sociaal gebeuren van te maken, de koffie staat altijd klaar en een praatje is snel gemaakt.  Iedere eerste woensdag van de maand kunt u daar tussen 09.30 uur en 12.00 uur uw kapotte spullen (kosteloos) laten repareren.

Radio stuk of boormachine draait niet meer zo goed, speelgoed van de kinderen waar wat aan hapert? Kom gerust langs en de klusjesmannen zullen hun uiterste best doen om u weer met een werkend apparaat naar huis te laten gaan. Repareren doen ze gratis, al wordt een vrijwillige bijdrage natuurlijk wel op prijs gesteld. Klussen graag uiterlijk aanleveren tot 11.30 uur. Voor meer informatie secretariaat@duurzaamleefbaarlemelerveld.nl

Geef een reactie